Boekhandel Douwes Den Haag

Cipressen branden

zestig gedichten

Lina Kostenko

Cipressen branden

Cipressen branden

zestig gedichten

Cipressen branden

 

De laatste etappe van de grote ontdekkingstocht door de historische goud-, zilver- en kopermijnen van de Russische poëzie, met een rijke oogst van meer dan 125 landheren, geheimraden, marcheerders en schuinsmarcheerders, cavaleristen en vliegeniers, monarchisten, symbolisten, anarchisten, futuristen, communisten, imaginisten en heel wat andere -isten, van wie er veel te veel een ontijdige dood vonden, veelal tegen een muur, voor een vuurpeloton.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving Cipressen branden

De laatste etappe van de grote ontdekkingstocht door de historische goud-, zilver- en kopermijnen van de Russische poëzie, met een rijke oogst van meer dan 125 landheren, geheimraden, marcheerders en schuinsmarcheerders, cavaleristen en vliegeniers, monarchisten, symbolisten, anarchisten, futuristen, communisten, imaginisten en heel wat andere -isten, van wie er veel te veel een ontijdige dood vonden, veelal tegen een muur, voor een vuurpeloton. Van elk van hen: een portret in beeld, een ultrakorte biografie en minstens één gedicht...

Het brengt de teller van het totaal aantal opgedolven dichters, geboren in het tijdvak 1640-1910 op het indrukwekkende aantal van: 555. Een wereldrecord, Guinessbook-waardig.


ISBN
9789491389306
Pagina's
76
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ef & Ef Media

Poëzie