Boekhandel Douwes Den Haag

Op reis met de tarot

Corrie van Hese Balten

Op reis met de tarot

Op reis met de tarot

Op reis met de tarot

 

De tarot is een waardevolle gids voor wie op weg wil naar de essentie van zijn wezen. Een gids voor de dapperen die er klaar voor zijn om zichzelf op een dieper niveau aan te kijken, die het leven ten diepste willen leven – in al zijn aspecten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Op reis met de tarot

De tarot is een waardevolle gids voor wie op weg wil naar de essentie van zijn wezen. Een gids voor de dapperen die er klaar voor zijn om zichzelf op een dieper niveau aan te kijken, die het leven ten diepste willen leven – in al zijn aspecten. De tarot biedt evenwel geen kant-en-klare kennis of een vaste route, maar houdt je een spiegel voor, waardoor jij jouw eigen inzichten kunt verwerven en jouw eigen pad kunt volgen.

Op reis met de tarot gaat uit van de Rider Waite Tarot van Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith. Als Rozenkruiser en lid van de Hermetic Order of the Golden Dawn waren beiden ingewijd in de (hermetische) kennis van oude culturen en mysteriën. Corrie van Hese Balten heeft zich decennia verdiept in die oude kennis en deelt deze in dit boek. Zij duidt de kaarten onder meer naar symboliek, numerologie, de elementen, licht en schaduw. Ze gaat in op de universele wijsheid per kaart en laat die volgen door een persoonlijke bespiegeling. Voorts biedt ze per kaart een visualisatie (Grote Arcana) en een oefening (beide Arcana’s), die je inspireren en uitnodigen om buiten je comfortzone de diepte in te duiken. Om je spirituele kracht en natuurlijke gaven te herwinnen. Om jezelf te helen, te transformeren en te versterken. Om je angsten te doorzien en obstakels die je tegenhouden je unieke licht te schijnen, te begrijpen. Om je pijn in kracht te transformeren en te ontdekken hoeveel wijsheid je zelf al in pacht hebt.

Met Op reis met de tarot overstijgt Corrie van Hese Balten het reguliere tarothandboek. Het leest op onderdelen als een spirituele ontdekkingsreis, het is ook een werkboek en kan zelfs op zichzelf als orakelboek worden gebruikt.


ISBN
9789491557651
Pagina's
240
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
A3 boeken

Spiritualiteit