Boekhandel Douwes Den Haag

Stevig in het zadel

Tips om je beter te voelen op én naast je pony

Afke Teunen

Stevig in het zadel

Stevig in het zadel

Tips om je beter te voelen op én naast je pony

Stevig in het zadel

 

Ponyrijden is het leukste dat er is! Toch zijn er dingen die je plezier kunnen verprutsen. Je pony kan je bijvoorbeeld de lucht ingooien. Best eng om daarna weer in het zadel te klimmen. Of misschien denk je tijdens de les vaak dat je het nóóit leert.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Stevig in het zadel

Ponyrijden is het leukste dat er is! Toch zijn er dingen die je plezier kunnen verprutsen. Je pony kan je bijvoorbeeld de lucht ingooien. Best eng om daarna weer in het zadel te klimmen. Of misschien denk je tijdens de les vaak dat je het nóóit leert.
Met de handige tips en oefeningen in dit boek ga je de dingen aanpakken die jouw ponyplezier bederven. Zo kom je net wat steviger in het zadel te zitten.
En het mooie is: veel tips uit dit boek komen ook op andere momenten van pas. Spanning voor een paardrijwedstrijd lijkt namelijk veel op wat je voelt voor een proefwerk. Jaloezie komt niet alleen op de stal voor. En onzekerheid is overal lastig. Dit boek helpt je om je beter te voelen, maar wél met voorbeelden over pony's en ponyrijden. Want pony's zijn het allerleukst.

Over de schrijfster:
Afke Teunen schreef 20 jaar voor het paardenblad Bit. Ze heeft veel instructeurs, coaches en psychologen geïnterviewd en gevraagd om tips. In dit boek heeft ze de beste tips verzameld. Ze vertelt ook over haar eigen ervaringen. Want Afke is soms ook onzeker, jaloers en bang.


ISBN
9789491687839
Pagina's
188
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scrivo Media

Kinderen en Jeugd