Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek voor vlinderfans

Jasper de Ruiter & Gerard Sonnemans

Handboek voor vlinderfans

Handboek voor vlinderfans

Handboek voor vlinderfans

 

Een vlinderboek zoals je nog nooit eerder hebt gezien! Dit rijk geïllustreerde boek neemt je mee in de wonderbaarlijke wereld van de vlinders. Natuurlijk wordt er uit gebreid verteld hoe een vlinder-ei stap voor stap in een prachtige vlinder verandert.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,95


Beschrijving Handboek voor vlinderfans

Een vlinderboek zoals je nog nooit eerder hebt gezien!
Dit rijk geïllustreerde boek neemt je mee in de wonderbaarlijke wereld van de vlinders. Natuurlijk wordt er uit gebreid verteld hoe een vlinder-ei stap voor stap in een prachtige vlinder verandert. Maar wist je dat een nachtpauwoog-mannetje geen neus heeft en toch op vier kilometer afstand kan ruiken waar een vrouwtje op hem wacht? Of dat een sint-jansvlinder een nachtvlinder is, maar overdag vliegt? En wat dacht je van het gentiaanblauwtje? Deze vlinder kan alleen overleven dankzij de klokjesgentiaan (plant) en een behulpzame kolonie mieren, die voor de rups zorgen.
Deze en nog vele andere fascinerende weetjes, naast mooie verhalen over de belangrijkste vlinderfamilies, maken dit boek zo bijzonder.

Het Handboek voor vlinderfans is toegankelijk geschreven en bevat honderden betoverende illustraties. Een heerlijk boek om van kaft tot kaft te lezen, of om eindeloos in te verdwalen; geschikt voor jong en oud.
Lees het en word een nóg grotere vlinderfan dan je al was!

Dit boek is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met De Vlinderstichting.

Eerder maakte het team vlinderfans ook het Handboek voor bijenfans.
‘Eigenlijk vertelt dit boek gewoon álles over de bij. Fascinerend!’
Kidsweek


ISBN
9789491707346
Pagina's
217
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Menuet