Boekhandel Douwes Den Haag

Ruimtelijke ordening en veiligheid

C.F. Jaarsma & J.M.M. Neuvel

Ruimtelijke ordening en veiligheid

Ruimtelijke ordening en veiligheid

Ruimtelijke ordening en veiligheid

 

In Ruimtelijke ordening en veiligheid wordt ingegaan op de manier waarop de ruimtelijke ordening een bijdrage kan leveren aan de beheersing van veiligheidsrisico's. Naast een introductie op het vakgebied van de ruimtelijke ordening, wordt ingegaan op het beleid voor externe veiligheid, waterveiligheid en verkeersveiligheid.


Niet leverbaar

€ 4,99

Niet leverbaar

Beschrijving Ruimtelijke ordening en veiligheid

In Ruimtelijke ordening en veiligheid wordt ingegaan op de manier waarop de ruimtelijke ordening een bijdrage kan leveren aan de beheersing van veiligheidsrisico's. Naast een introductie op het vakgebied van de ruimtelijke ordening, wordt ingegaan op het beleid voor externe veiligheid, waterveiligheid en verkeersveiligheid. Zowel huidige strategieën en instrumenten, als actuele ontwikkelingen worden besproken.

Het boek is bestemd voor studenten planologie en integrale veiligheidskunde aan hogeschool en universiteit en voor professionele planologen en veiligheidskundigen die betrokken zijn bij ruimtelijke ontwikkelingen. 

Over de auteurs
Dr. ir. Jeroen Neuvel (1981) is als hoofd- docent en onderzoeker verbonden aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde en het lectoraat Risicobeheersing van Saxion.

Dr. ir. Rinus Jaarsma (1946) werkt na zijn emeritaat als universitair hoofddocent Landgebruiksplanning bij Wageningen Universiteit als onafhankelijk vervoers- planologisch adviseur.


ISBN
9789491937149
Pagina's
156
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Coöperatie In Planning U.A.

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren