Boekhandel Douwes Den Haag

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren

Francois Blom

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

 

Cover als brondocument gebruikt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,99


Beschrijving Een kijkje in een consumptie-laboratorium

François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.

Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.

Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.

In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.


ISBN
9789491982026
Pagina's
112
Verschenen
NUR
447
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edition Fac Simile