Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheim van Raoul Taburin

Jean-Jacques Sempé

Het geheim van Raoul Taburin

Het geheim van Raoul Taburin

Het geheim van Raoul Taburin

 

Raoul Taburin, de bekende fietsenverkoper uit Saint-Céron, heeft een geheim. Hij weet alles wat er te weten valt over fietsen, behalve hoe hij erop moet rijden. De ervaren fietsenmaker, dankzij constant vallen en vervolgens als kind fietsen moeten repareren, wordt door iedereen in het dorp bewonderd vanwege zijn vaardigheid en kennis, zozeer dat ze ter ere van hem een fiets zelfs een ‘taburin’ zijn gaan noemen.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het geheim van Raoul Taburin

Raoul Taburin, de bekende fietsenverkoper uit Saint-Céron, heeft een geheim. Hij weet alles wat er te weten valt over fietsen, behalve hoe hij erop moet rijden. De ervaren fietsenmaker, dankzij constant vallen en vervolgens als kind fietsen moeten repareren, wordt door iedereen in het dorp bewonderd vanwege zijn vaardigheid en kennis, zozeer dat ze ter ere van hem een fiets zelfs een ‘taburin’ zijn gaan noemen. Niemand kent zijn geheim – zelfs zijn vrouw weet niet dat de grote Raoul Taburin niet kan fietsen.


Als zijn vriend Noel, die fotograaf is, aankondigt dat hij graag een foto wil maken van Raoul die met zijn fiets een heuvel afrijdt, moet Raoul eindelijk zijn angsten onder ogen zien, met onverwacht dramatische gevolgen.Raoul Taburin is een humoristisch, liefdevol verhaal voor jong en oud, geschreven en getekend door Sempé, een van de beroemdste cartoonisten ter wereld.‘Volwassenen zullen genieten van het lezen of herlezen van dit kleine meesterwerk van de mensheid.’
– A l’écoute des livres‘Teder en ondeugend avontuur.’
– Le Journal de l’animation


ISBN
9789492068873
Pagina's
96
Verschenen
NUR
361
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Oevers