Boekhandel Douwes Den Haag

Heinz van H tot Z

, deel N

januari 1995 - juli 1997

de Jong & Windig & René Windig & Eddie de Jong

, deel N

Heinz van H tot Z

, deel N

januari 1995 - juli 1997

Heinz van H tot Z: , deel N

 

Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij samen met Frits een crèche en gaat hij op truffeljacht met Evert het Zwijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 30,75

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Heinz van H tot Z: , deel N

Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij samen met Frits een crèche en gaat hij op truffeljacht met Evert het Zwijn. Hij krijgt het daarbij te stellen met (in willekeurige volgorde) de numculator, het wrogsel van knarf, Popeye de Zeemeermin en een heks die niet van jam aan haar ei houdt.

Speciaal voor deze reeks hebben René Windig en Eddie De Jong de originele zwart-wittekeningen met de hand ingekleurd. En natuurlijk staat ook dit deel weer vol extra's, weetjes, achtergrondinformatie, interviews en andere onmisbare kennis voor alle Heinzliefhebbers.


ISBN
9789492117502
Verschenen
Serie
Heinz van H tot Z
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scratch

Strips
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren