Boekhandel Douwes Den Haag

De Haagse Voetbal Historie

Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen

Rob Pronk

Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen

De Haagse Voetbal Historie

Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen

De Haagse Voetbal Historie: Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen

 

Voetbalarchivaris Rob Pronk (1964) slaagt er steeds maar weer in het voetbalverleden van de stad Den Haag op een indrukwekkende manier te laten herleven. Dat doet hij op zijn website (www.dehaagsevoetbalhistorie.nl) en nu in alweer zijn vijfde boek.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 17,50

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving De Haagse Voetbal Historie: Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen

Voetbalarchivaris Rob Pronk (1964) slaagt er steeds maar weer in het voetbalverleden van de stad Den Haag op een indrukwekkende manier te laten herleven. Dat doet hij op zijn website (www.dehaagsevoetbalhistorie.nl) en nu in alweer zijn vijfde boek. Want na Van Malieveld tot Melis Stokelaan, Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen, Van de Buurtweg tot het Zuiderpark en Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak verschijnt bij Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club nu Van DEVJO en Dusbaba tot Bolman en Bohemen, het vijfde deel van de Haagse Voetbal Historie.

In het nieuwe boek van Rob Pronk dwalen zijn gedachten in woord en beeld terug naar clubs en spelers als Oranjeplein, Azzurri, PVS, OSC, De Flamingo's, Triomph, Cromvliet, LENS, Holland Sport '32, Archipel, DORR, ESDO, Maasstraat, DEVJO, Westerkwartier, Postalia, HBS, HVV, Quick, Rijswijk, Graaf Willem II VAC, JAC, Loosduinen, HMSH, Bohemen, Achino Colletti, Jasper Harteveld, Aad de Mos, Roel Zandbergen sr, Koos van Dullemen, Teun Platjé, Theo, Johnny en Bert Dusbaba, William Beurze, Toon Brakus, John Bolman, Mario de Boer, Koos Brochard, Herman Kuiphof, Rob van der Vegt en nog veel meer, waaronder typisch Haagse voetbalcafés als Eldorado, De Halve Maan, The Sands en De Renbaan.

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.


ISBN
9789492273291
Pagina's
145
Verschenen
Serie
De Haagse Voetbal Historie
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nederlandse Sportboeken Club

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren