Boekhandel Douwes Den Haag

Code Oranje

Voetbal Kwis Boekje met vragen over Nederlands Elftal 2020 (EK Leeuwen en Olympische Spelen Leeuwinnen)

Martin Van Zaanen & Chris Willemsen

Code Oranje

Code Oranje

Voetbal Kwis Boekje met vragen over Nederlands Elftal 2020 (EK Leeuwen en Olympische Spelen Leeuwinnen)

Code Oranje

 

Uitgeverij NSC presenteert voor de Oranje-zomer van 2020 een aanstekelijk boekje met 1000 vragen over Het Nederlands Elftal (mannen én vrouwen) Wie was bondscoach van Oranje op het EK 2000? Uit welke stad is Leeuwinnen bondscoach Sarina Wiegman afkomstig?Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Code Oranje

Uitgeverij NSC presenteert voor de Oranje-zomer van 2020 een aanstekelijk boekje met 1000 vragen over Het Nederlands Elftal (mannen én vrouwen)

Wie was bondscoach van Oranje op het EK 2000? Uit welke stad is Leeuwinnen bondscoach Sarina Wiegman afkomstig? Tegen welk land debuteerde Frenkie de Jong in Oranje? Hoeveel wedstrijden speelde Wim van Hanegem op het WK '78? Wie werd bij het EK van 2017 uitgeroepen tot beste speelster van het toernooi? Bij welke Belgische club speelde René van der Gijp toen hij in 1982 debuteerde in Oranje? Tegen welk land deed Jan Boskamp op het WK '78 mee? In welk land speelde Oranje-recordinternational Sherida Spitse haar meeste competitiewedstrijden? Wie was bondscoach van Oranje op het WK 1994? Hoeveel Oranje-doelpunten maakte Johan Cruijff? Wie was de jongste Ajacied ooit die debuteerde in Oranje? Voor welke club speelde Lieke Martens voordat ze naar FC Barcelona ging? Hoe vaak scoorde 79-voudig international Dennis Bergkamp voor Oranje? In welke stad werd in 1991 Virgil van Dijk geboren? Van welk land wonnen de Oranje Leeuwinnen in 2017 met 4-2 de EK-finale? Enzovoort, enzovoort.

Code Oranje van voetbalchroniqueur Martin van Zaanen is een historische en journalistieke special met 500 multiple choice en 500 open vragen over het Nederlands Elftal. Die 1000 vragen (en antwoorden uiteraard) gaan over de Oranje Leeuwen én Leeuwinnen. Met deze - door unieke foto's en gedichten verrijkte - historische en journalistieke special kun je de Oranje-voetbalkennis toetsen van jezelf, maar ook van familie, vrienden of collega's op het werk. En natuurlijk in de kantine en het café, want wat is nou mooier dan je eigen Oranje-pubkwisje organiseren?


ISBN
9789492273376
Pagina's
150
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nederlandse Sportboeken Club

Sport en spel