Boekhandel Douwes Den Haag

Leven met Engelen

Een spirituele weg

Hans Stolp

Leven met Engelen

Leven met Engelen

Een spirituele weg

Leven met Engelen

 

Wij zijn omgeven door Engelen, altijd en overal. Steeds meer mensen ervaren die nabijheid van de Engelen. Anderen maken bijzondere momenten mee waarin een Engel een wending aan hun leven geeft. Engelen geven ons bemoediging, troost en inzicht.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Leven met Engelen

Wij zijn omgeven door Engelen, altijd en overal. Steeds meer mensen ervaren die nabijheid van de Engelen. Anderen maken bijzondere momenten mee waarin een Engel een wending aan hun leven geeft.

Engelen geven ons bemoediging, troost en inzicht. Andersom kunnen wij hen ook iets 'geven': onze liefde en dankbaarheid zijn voor de Engelen kostbare gaven.

Van oudsher werd ons door ingewijden doorgegeven hoe de wereld van de Engelen eruit ziet. In dit boek worden negen groepen Engelen beschreven, die alle hun eigen taak hebben in het kosmisch bestel.

Onze tijd wordt in het bijzonder geïnspireerd door de Aartsengel Michaël. Wanneer wij ons bewust worden van die inspiratie kunnen wij zowel onszelf beter begrijpen, evenals de tijd waarin wij leven. Daarmee rijst ook het bewustzijn voor het doel waarmee wij op aarde kwamen.


ISBN
9789492326256
Pagina's
179
Verschenen
NUR
720
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Adventum

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren