Boekhandel Douwes Den Haag

De Ontbolstering op je Zielenpad

De ingang naar het voelen en de Zevensprong van de Ziel

Boudewijn Donceel & William Gijsen

De Ontbolstering op je Zielenpad

De Ontbolstering op je Zielenpad

De ingang naar het voelen en de Zevensprong van de Ziel

De Ontbolstering op je Zielenpad

 

Gevoelens zijn een belangrijke bron van zelfkennis. De Zevensprong is een stappenplan om voelen om te zetten in wijsheid. Het is een heel bevrijdende ervaring die je leert wie je bent en wat je wil!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Ontbolstering op je Zielenpad

Deze Tweede Bijbel van de Nieuwe Tijd geeft je een ingang naar het voelen. Het belang van gevoelens is aan een steile opmars bezig doorheen de gehele maatschappij. Dat roept enkele vragen op. Waarom nu? Waarom zijn gevoelens zo belangrijk? Waar komen die gevoelens vandaan? Wat moet je ermee?
Als je de Ziel als uitgangspunt durft te nemen, dan liggen de antwoorden voor de hand. Het gevoel is de taal van de Ziel. Het komt er enkel op aan toegang te krijgen tot deze taal, ze te leren spreken en er ook wat mee te doen. De Zevensprong legt uit hoe dit werkt. Daarbij bots je op het bolster dat we allemaal hebben. Hinderlijke ballast die je afhoudt van je eigenheid: angsten, trauma’s, Ego, minder fraaie kantjes, verstandelijke dwalingen. Ontbolsteren is dus de boodschap. Voelen is daarbij het startpunt gevolgd door zeven stappen, De Zevensprong. Daarmee bevrijd jij je van je bolster. Dat leidt tot de ontdekking van wie je werkelijk bent.
Deze opvolger van de Ontsluiering van je Zielenpad beschrijft een praktische aanpak en is toepasbaar in je dagelijkse leven. Het resultaat is een werkelijk bevrijdende ervaring. Zie het maar als verplichte leerstof voor wie interesse heeft in zichzelf en de relatie met de medemens.


ISBN
9789492340061
Pagina's
348
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
The Sir Anthony Foundation

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren