Boekhandel Douwes Den Haag

De weg van het geweten

Wat heeft het leven je te leren?

Boudewijn Donceel & William Gijsen

De weg van het geweten

De weg van het geweten

Wat heeft het leven je te leren?

De weg van het geweten

 

Alle wijsheid zit in je! Maar waar zit die dan? En hoe krijg je ze eruit? Dat is de vraag die zich in het Intuïtieve Tijdperk opdringt en dat werpt een heel nieuw licht op je spirituele pad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,00


Beschrijving De weg van het geweten

De Weg van het Geweten is het verslag van een persoonlijke zoektocht naar wat het Geweten is, hoe het werkt, hoe je het opbouwt en vooral hoe je er gebruik van maakt. Ook al is daar heel wat theorie over gekend, de praktische toepassing blijkt een mistig mysterie met zichtbare en onzichtbare obstakels. Wijsheden opdoen is redelijk gekend terrein, maar al die vergaarde wijsheden toepassen, dat is andere koek.
Om het ongrijpbare tastbaar te maken is vanuit verschillende invalshoeken naar het Geweten gekeken met als doel inzicht te krijgen in de verhouding Mens en Ziel. Keer op keer wordt de zoektocht herleidt naar de meest existentiële vraag van allen: Wat heeft het leven je te leren?
Het boek laat je toe een eigen visie te ontwikkelen en mee te groeien in het onderwerp op basis van de aangereikte zienswijzen, maar vooral aan de hand van de eigen levenservaring. Verwacht geen pasklare antwoorden, maar wel nuttige handvaten om zelf tot inzicht te komen. Want dat is de essentie van de Weg van het Geweten.
Alle wijsheid zit in je. Een hulpmiddel om die te vinden en er gebruik van te maken komt best van pas. Het is een vrijblijvende uitnodiging om je een Geweten te laten schoppen. Het is de aanzet om je eigen Weg van het Geweten te banen, een traject dat je mogelijk met verwondering zal slaan.


ISBN
9789492340184
Pagina's
304
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
The Sir Anthony Foundation