Boekhandel Douwes Den Haag

Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

de leringen van Abraham

Esther Hicks & Jerry Hicks

Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

de leringen van Abraham

Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

 

Door de ware werkelijkheid, die de basis vormt van elke relatie, te zien en te begrijpen, kun je in elke relatie waarin je je momenteel bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren. Dit uitzonderlijke boek toont je de reden van elke disharmonie die je ervaart.


Direct te downloaden

€ 19,99


Beschrijving Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

Door de ware werkelijkheid, die de basis vormt van elke relatie, te zien en te begrijpen, kun je in elke relatie waarin je je momenteel bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren.

Dit uitzonderlijke boek toont je de reden van elke disharmonie die je ervaart. Het helpt je niet alleen om een dieper begrip in jezelf te verankeren, maar ook om een groter gevoel van liefde voor de mensen in je leven te ervaren dan je ooit voor mogelijk hield.

Door de veelvoud aan foutieve veronderstellingen die de meeste mensen hebben bloot te leggen, gidst dit boek je naar de krachtige, scheppende Vortex waar al jouw gewenste harmonieuze relaties klaar liggen. Abraham toont je hoe je die Vortex kunt binnengaan en daar alles vindt wat je ooit wenste.

Zoals Abraham zegt: "Het is ons verlangen je te helpen het mysterie van schijnbaar onmogelijke relaties op te lossen; uit te zoeken hoe jullie je planeet vreugdevol met miljarden anderen kunnen delen; de schoonheid van jullie onderlinge verschillen te herontdekken; en bovenal, de allerbelangrijkste relatie te herstellen: jouw relatie met de
eeuwige, niet-fysieke Bron die jij werkelijk bent..."
"Het is ons verlangen dat je een toegenomen waardering ervaart voor je planeet; je lichaam; je familie; je vrienden; je vijanden; je regering; je systemen; je voedsel; je financiƫn; je dieren; je werk; je spelen; je doel; je Bron; je Ziel; je verleden, je toekomst en je heden..."


ISBN
9789492412256
Pagina's
195
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Palaysia Productions

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren