Boekhandel Douwes Den Haag

Kom in de Kloof

de ultieme manifestatie meditatie

Wayne Dyer

Kom in de Kloof

Kom in de Kloof

de ultieme manifestatie meditatie

Kom in de Kloof

 

Laat Wayne Dyer je 30 dagen lang begeleiden en verbind je intensief met de Bron - je leven is hierna nooit meer hetzelfde... De kloof is een verrukkelijke plaats! Het is de plek waar wonderen plaatsvinden.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 14,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Kom in de Kloof

Laat Wayne Dyer je 30 dagen lang begeleiden en verbind je intensief met de Bron - je leven is hierna nooit meer hetzelfde...

De kloof is een verrukkelijke plaats! Het is de plek waar wonderen plaatsvinden. De kloof is eigendom van iedereen op deze planeet. Het is er voor jou om in af te dalen, wanneer je maar wilt.Wat jou wacht in de kloof is de activatie van de hogere menselijke dimensies van inzicht, intuïtie, creativiteit en topprestaties; en tegelijkertijd ervaar je ontspanning, betovering, gelukzaligheid en de vrede van een bewust contact met de Bron.'De meditatie heeft wonderen verricht: een nieuw huis, een baan waarin ik me succesvol voel, en een uitstekende gezondheid na twee aanvaringen met kanker - afgelopen maandag kreeg ik het bericht dat ik schoon ben.' -Dave.'Een geweldige manier om eindelijk stilte te vinden.' -Edith.'Ik startte 2 maanden geleden. Toen was er geen enkele winkel die mijn kunst wilde verkopen, en nu heb ik een aantal musea en kunstgalerieën!' -Sharon.


Boek met 30-daagse online challenge.


ISBN
9789492412492
Pagina's
112
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Palaysia Productions

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren