Boekhandel Douwes Den Haag

Slow Cooking

langzaam het lekkerst

Danny Jansen & Saskia Lelieveld

Slow Cooking

Slow Cooking

langzaam het lekkerst

Slow Cooking

 

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 10,99


Beschrijving Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.


ISBN
9789492440112
Pagina's
96
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
DEX Publishers

Culinair