Boekhandel Douwes Den Haag

Innovatie de baas

Ontwikkel je creatief zelfvertrouwen en boost je innovatiekracht

Sanne Lichtendahl & Joey Gonesh

Innovatie de baas

Innovatie de baas

Ontwikkel je creatief zelfvertrouwen en boost je innovatiekracht

Innovatie de baas

 

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg? Maar vind je jezelf niet creatief?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Innovatie de baas

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg? Maar vind je jezelf niet creatief? Dan hebben we nieuws voor je. Je barst van de creativiteit en innovatiekracht. Echt! Wat je nodig hebt, is een boost van jouw creatief zelfvertrouwen. En dat kun je zelf ontwikkelen.

Innovatie gaat te vaak over ingewikkelde processen, nieuwe technologie en dikke portemonnees. Maar dan mis je een cruciaal inzicht. Elk innovatief idee ontstaat in één individueel brein. Het creatieve proces dat volgt, voelt als een onvoorspelbare emotionele reis. Met in de hoofdrol: Bert, jouw interne criticaster die schreeuwt ‘Stop er maar mee!’.

Laat je inspireren door de persoonlijke creatieverhalen van een cabaretier, interieurontwerper, arts, kunstenaar, dj en verschillende ondernemers. Met de inzichten uit dit boek en de oefeningen uit het ERNIE-model ontwikkel jij jouw creatieve zelfvertrouwen. Zo word je…

Innovatie de baas


Joey Gonesh is een innovatiestrateeg. Sanne Lichtendahl een creatieve marketingspecialist. Als ondernemerskoppel runnen zij innovatiebureau Friday out of the Box. Met hun team helpen zij organisaties om innovatie de baas te worden. Met strategisch advies, creatieve workshops en trainingen. Hun missie? Het terugbrengen van creatief zelfvertrouwen in organisaties. Dát is wat uiteindelijk het verschil maakt.


ISBN
9789492528933
Pagina's
152
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
S2 Uitgevers

Management en Economie