Boekhandel Douwes Den Haag

Sartre zegt Sorry

Sartre zegt Sorry

Laura van Dolron

Sartre zegt Sorry

Sartre zegt Sorry

Sartre zegt Sorry

Sartre zegt Sorry

 

Sommige meisjes vallen op de verkeerde mannen, Laura van Dolron valt op de verkeerde filosofen. Al jaren komt de beroemde filosoof Jean-Paul Sartre Laura van Dolron opzoeken om haar om de oren te slaan met grote woorden alsvrijheid en verantwoordelijkheid.


Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Sartre zegt Sorry

Sommige meisjes vallen op de verkeerde mannen, Laura van Dolron valt op de verkeerde filosofen. Al jaren komt de beroemde filosoof Jean-Paul Sartre Laura van Dolron opzoeken om haar om de oren te slaan met grote woorden als
vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit keer loopt het echter anders. Sartre staat niet op uit zijn graf om Laura streng toe te spreken, maar om zijn excuses aan te bieden.

Sartre kan het niet langer aanzien. Hij móet het een en ander rechtzetten. Hij voelt zich verantwoordelijk voor het losgeslagen individualisme. Wat volgt is een verfrissende brainwash en een onhandige maar oprechte poging tot engagement.

In 'Sartre zegt sorry' doet stand-up philosopher Laura van Dolron waar ze goed in is. Ze snijdt op een lichtvoetige manier grote thema's aan waarbij ze zichzelf en het publiek niet spaart. Mensen die lezen om te denken, maakt zij aan het lachen en mensen die lezen om te lachen, zet zij aan het denken.


ISBN
9789492538314
Pagina's
128
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ISVW Uitgevers

Filosofie