Boekhandel Douwes Den Haag

Dit boek komt er nooit

De filosofie van uitstelgedrag

Marthe Kerkwijk & Florian Jacobs

Dit boek komt er nooit

Dit boek komt er nooit

De filosofie van uitstelgedrag

Dit boek komt er nooit

 

‘Dat doen we morgen wel.’ Je hebt je belastingaangifte voor je neus en nog een pagina of duizend te lezen voor je werk of studie, en zeeën van tijd. Maar toch doe je het niet. Je doet wel allerlei andere nuttige dingen.


Nog te verschijnen

€ 14,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dit boek komt er nooit

‘Dat doen we morgen wel.’

Je hebt je belastingaangifte voor je neus en nog een pagina of duizend te lezen voor je werk of studie, en zeeën van tijd. Maar toch doe je het niet. Je doet wel allerlei andere nuttige dingen. De hond kijkt je lief aan met een riem in zijn bek, dus je gaat wandelen. Je vrienden mogen ook weleens aandacht dus je gaat naar de kroeg. En het is hoog tijd voor een grote schoonmaak. En, poef, daar gaat de tijd. Morgen weer een dag.

Florian Jacobs en Marthe Kerkwijk hebben zulke situaties vaak genoeg meegemaakt om zich te willen verdiepen in dit probleem. Waarom stellen we toch constant uit, wanneer we donders goed weten hoe opgelucht en vervuld we ons zullen voelen zodra we dat klusje hebben geklaard? Aan de hand van de filosofie komen zij iets dichterbij een verklaring voor ons uitstelgedrag. Tenminste, als zij aan schrijven toekomen.


ISBN
9789492538673
Pagina's
144
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ISVW Uitgevers

Filosofie