Boekhandel Douwes Den Haag

Pad van de Witte Wolf

Reis door het Medicijnwiel voor healing en persoonlijke groei

Sandy D’Entremont & Robin Tekwelus Youngblood & Jason Oxrieder

Pad van de Witte Wolf

Pad van de Witte Wolf

Reis door het Medicijnwiel voor healing en persoonlijke groei

Pad van de Witte Wolf

 

Reis met de Witte Wolf op jouw pad van healing en persoonlijke groei In de moderne wereld van vandaag verlangen velen van ons naar verbinding en voldoening in werk, relaties en spiritualiteit. Om jou daar bij te helpen combineren de auteurs Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D'Entremont in ‘Pad van de Witte Wolf’ verschillende traditionele inheemse leringen met hedendaagse sjamanistische praktijken om jou te begeleiden bij een reis naar spiritueel begrip.Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Pad van de Witte Wolf

Reis met de Witte Wolf op jouw pad van healing en persoonlijke groei

In de moderne wereld van vandaag verlangen velen van ons naar verbinding en voldoening in werk, relaties en spiritualiteit. Om jou daar bij te helpen combineren de auteurs Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D'Entremont in ‘Pad van de Witte Wolf’ verschillende traditionele inheemse leringen met hedendaagse sjamanistische praktijken om jou te begeleiden bij een reis naar spiritueel begrip.

Met behulp van het Medicijnwiel en daarbij horende eenvoudige rituelen, meditaties en diepgaande schrijfoefeningen ontwikkel je met steun van Witte Wolf een hernieuwd gevoel van doel en betekenis in jouw dagelijkse leven. Terwijl je het negen maanden durende pad van het Wiel bewandelt, ontdek je waar jouw hart naar verlangt en waarom je dit keer in fysieke vorm bent geïncarneerd. Je gaat je opnieuw verbinden met Al Je Relaties, zoals voorouders, dieren, planten en mineralen, en je zult in staat zijn om de volgende stappen te bepalen op jouw spiraalvormige pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.


ISBN
9789492632333
Pagina's
212
Verschijnt
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Walking my Revolution Publishers

Esoterie