Boekhandel Douwes Den Haag

Geen blad voor de mond

Jean-Marie Dedecker

Geen blad voor de mond

Geen blad voor de mond

Geen blad voor de mond

 

Jean-Marie Dedecker: vrij, vrank en recht(s) voor de raap -- zoals altijd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Geen blad voor de mond

Jean-Marie Dedecker is de populairste Vlaamse politieke columnist van deze eeuw. Zijn ongezouten en gepeperde analyses worden door het brede publiek gesmaakt. In zijn eigen gebloemde schrijfstijl bol van neologismen neemt hij geen blad voor de mond en is hij hard doch rechtvaardig, striemend doch eerlijk, en vooral recht voor de raap.

Dedeckers pen snijdt doorheen het politieke landschap en fileert politici van Donald Trump over Ben Weyts tot Dries Van Langenhove. Hij ontmaskert de klimaatkruisvaarders als verspreiders van ‘fake news’ en verdedigt kernenergie. Het Marrakeshpact en het ‘wir schaffen das’-syndroom plaats hij aan de juiste kant van de geschiedenis en de brexiteers begroet hij aan de uitgang. De heilige huisjes in de Wetstraat sloopt hij één voor één en stopt daarbij de ego’s van de opiniemakers en politici in de diepvries.

Voor Jean Marie Dedecker primeert het gezond verstand, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Als politicus zegt hij wat hij denkt en doet wat hij zegt.

Geen blad voor de mond bundelt de beste stukken van Jean-Marie Dedecker. Die verschenen de voorbije drie jaar op Knack.be en Doorbraak.be. Voor dit boek schreef hij ook een nieuw, belangwekkend essay.


ISBN
9789492639349
Pagina's
208
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Doorbraak

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren