Boekhandel Douwes Den Haag

LAW-gids

Westerborkpad

wandelen in het spoor van de Jodenvervolging

Luuk Gijselhart & Michiel Smit & Marga Klein

Westerborkpad

LAW-gids

Westerborkpad

wandelen in het spoor van de Jodenvervolging

LAW-gids: Westerborkpad

 

De Westerborkpad Wandelgids bevat een routeomschrijving aangevuld met overzichtelijke topografische kaarten. Het Westerborkpad is voor 90% rolstoeltoegankelijk. De op enkele plekken afwijkende route voor mindervaliden is duidelijk aangegeven in de gids.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,45

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving LAW-gids: Westerborkpad

De Westerborkpad Wandelgids bevat een routeomschrijving aangevuld met overzichtelijke topografische kaarten. Het Westerborkpad is voor 90% rolstoeltoegankelijk. De op enkele plekken afwijkende route voor mindervaliden is duidelijk aangegeven in de gids. ,
,
Daarnaast geeft de Westerborkpad Wandelgids een beeld van de wijze waarop de nazi's met vele opeenvolgende maatregelen de Nederlandse Joden van de samenleving isoleerden. Tijdens de wandeling over het Westerborkpad ervaart u op verschillende locaties aan de hand van levensverhalen hoe deze maatregelen in het persoonlijke leven ingrepen. De Jodenvervolging begon niet bij de deportatie, maar juist in het klein, in het dagelijks leven, dichtbij huis.


ISBN
9789492641007
Pagina's
180
Verschenen
Serie
LAW-gids
NUR
502
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Stichting Wandelnet

Wandelgidsen