Boekhandel Douwes Den Haag

Tussen vrouw en man

Frits Abrahams

Tussen vrouw en man

Tussen vrouw en man

Tussen vrouw en man

 

Hoe gaan vrouwen en mannen met elkaar om? Wat trekt hen in elkaar aan, wat drijft hen uit elkaar? Wat gebeurt er als het misgaat en hoe proberen ze dat, met vallen en opstaan, te voorkomen? Het is een terugkerend thema in de columns die Frits Abrahams de afgelopen twintig jaar voor NRC schreef.


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tussen vrouw en man

Hoe gaan vrouwen en mannen met elkaar om? Wat trekt hen in elkaar aan, wat drijft hen uit elkaar? Wat gebeurt er als het misgaat en hoe proberen ze dat, met vallen en opstaan, te voorkomen?

Het is een terugkerend thema in de columns die Frits Abrahams de afgelopen twintig jaar voor NRC schreef. Abrahams keek goed om zich heen en luisterde aandachtig, ook als het niet voor zijn oor bestemd was. Hij vond zijn onderwerpen op straat, in het café, in trein en tram, in eigen familiekring en in de media.

De vrouwen bij Harry Mulisch, Philip Roth, Marcello Mastroianni en Alfred Hitchcock, de val van overspelige politici, de geheime liefde van een vroegere collega, de ervaringen van een escortdame, de ontwikkelingen rond #MeToo – Abrahams heeft het allemaal nauwkeurig opgeschreven met zijn scherpe, vaak humoristische pen.


ISBN
9789492754295
Pagina's
196
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brooklyn

Verhalenbundels
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren