Boekhandel Douwes Den Haag

Nog niet gevloerd

Overeind blijven als je bijna-burn-out bent

Mariska Cornelissen

Nog niet gevloerd

Nog niet gevloerd

Overeind blijven als je bijna-burn-out bent

Nog niet gevloerd

 

Niet het zoveelste boek over burn-out maar een perspectief om overeind te blijven als je het bijna bent. Gebaseerd op het werk van bestsellerauteur Brené Brown.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Nog niet gevloerd

Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vaak lang. Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen.

Mariska Cornelissen dook met ex burn-out'ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.

Stress en schaamte onder ogen durven zien is belangrijk om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent. Ook de moed vinden om op de werkvloer met elkaar in gesprek te gaan is onontbeerlijk om bewust om te gaan met een bijna-burn-out.

Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en leidinggevenden om de kans op uitval door burn-out drastisch te beperken.


ISBN
9789492783035
Pagina's
200
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Lente

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren