Boekhandel Douwes Den Haag

Kanban werkt!

Pieter Rijken

Kanban werkt!

Kanban werkt!

Kanban werkt!

 

Iedereen is druk, maar het lijkt wel of er nooit iets afkomt. We zijn goed in het beginnen, maar slecht in het afmaken van taken. Kanban is een visuele manier van plannen uit Japan – ontwikkeld door Taiichi Ohno – die je helpt om op het juiste moment aan de juiste dingen te werken en de focus te leggen op het voltooien van werkzaamheden.


Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Kanban werkt!

Iedereen is druk, maar het lijkt wel of er nooit iets afkomt. We zijn goed in het beginnen, maar slecht in het afmaken van taken. Kanban is een visuele manier van plannen uit Japan – ontwikkeld door Taiichi Ohno – die je helpt om op het juiste moment aan de juiste dingen te werken en de focus te leggen op het voltooien van werkzaamheden. Want alleen werk dat af is, heeft waarde. Door je werk te visualiseren, bijvoorbeeld op een Kanban-bord, zie je (en anderen) precies wat er moet gebeuren, waaraan gewerkt wordt, waar de knelpunten zitten en wanneer het werk klaar is. Niet alleen krijg je met Kanban meer grip op je tijd, het maakt het werk ook leuker!

Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een introductie tot Kanban en de achterliggende principes die Kanban zo succesvol maken. Het tweede deel legt uit hoe je Kanban concreet toepast. Thuis of op het werk, individueel of in teamverband. Niet voor niets maken Scrum en Agile veelvuldig gebruik van Kanban-technieken. De vele praktijkvoorbeelden in dit boek laten zien hoe je Kanban in je eigen werk kunt toepassen. Geschikt voor beginners, maar zeker ook voor lezers die hun Kanban-vaardigheden willen aanscherpen.

>> Pieter Rijken studeerde theoretische natuurkunde aan de Universiteit Leiden en is sinds 1997 werkzaam in de ICT. Hij is al bijna 10 jaar consultant en trainer bij Xebia op het gebied van Agile. Dagelijks adviseert hij teams en organisaties uit verschillende branches. Pieter werkt al sinds 2006 met Kanban. Hij is een geaccrediteerde Kanban-trainer en -consultant bij de Kanban University en een actief lid van de Kanban-community. Pieter verzorgt Kanban-trainingen voor zowel beginners als gevorderden.


ISBN
9789492790286
Pagina's
192
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nubiz

Management en Economie