Boekhandel Douwes Den Haag

Kookboek van Rotterdam

Karen Groeneveld

Kookboek van Rotterdam

Kookboek van Rotterdam

Kookboek van Rotterdam

 

Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 haring eten, moeten Rotterdammers echt niets weten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 12,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Kookboek van Rotterdam

Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 haring eten, moeten Rotterdammers echt niets weten. Het is niet vreemd dus dat de Kapsalon alleen maar in Rotterdam kon ontstaat. Of dat de uierboord (aka ‘broodje koeientiet’) nog alleen daar wordt gegeten. Maar we kennen ook nog het bloedbroodje, het Rotterdammertje (worstje), krotenmosterd, het bekende bakkie pleur en de Rotterdamse harde fluit. En nog veel meer lekkernijen uit Rotterdam en omgeving.

Het Kookboek van Rotterdam is een nostalgisch geïllustreerd boek met recepten en verhalen uit het Rotterdamse. Eerder verschenen in deze reeks kookboeken over Amsterdam (ook in het Engels), Utrecht en Den Haag.


ISBN
9789492821157
Pagina's
80
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Zwarte Schaap

Culinair