Boekhandel Douwes Den Haag

De zoete inval

L.H. Wiener

De zoete inval

De zoete inval

De zoete inval

 

Een nachtelijk autoritje in de kimono van zijn buurvrouw, het zeemansgraf voor zijn poes Lolita, de intieme ontmoeting met een buizerd en de wroeging over de dood van een kortstondige minnares; dit is een kleine selectie van de onderwerpen in de nieuwe bundel van L.H.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De zoete inval

Een nachtelijk autoritje in de kimono van zijn buurvrouw, het zeemansgraf voor zijn poes Lolita, de intieme ontmoeting met een buizerd en de wroeging over de dood van een kortstondige minnares; dit is een kleine selectie van de onderwerpen in de nieuwe bundel van L.H. Wiener. De zoete inval verschijnt ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag. Net als in zijn eerdere werk vormen authenticiteit en stijl de belangrijkste kenmerken, de enige pijlers waarop volgens Wiener literatuur dient te rusten.

De kwaliteit van het literaire oeuvre dat Wiener in de loop van meer dan vijftig jaar opbouwde, wordt bepaald door zijn stilistisch meesterschap. Zijn romans werden bekroond (voor Nestor ontving hij de F. Bordewijkprijs) dan wel genomineerd (De verering van Quirina T. haalde de shortlist van de Libris Literatuurprijs), maar bovenal is hij de onbetwiste meester van het korte verhaal.


ISBN
9789492928917
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Pluim

Literaire non-fictie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren