Boekhandel Douwes Den Haag

De Schakelaar

Switchend leiderschap voor de 21e eeuw

Bert Overbeek

De Schakelaar

De Schakelaar

Switchend leiderschap voor de 21e eeuw

De Schakelaar

 

Robots, voortschrijdende automatisering, big data, klimaatverandering en onbedwingbare virussen zullen de wereld ingrijpend veranderen in de 21e eeuw. Leiders in bedrijven, bij de overheid en in zorg en onderwijs kunnen er niet meer omheen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,50

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Schakelaar

Robots, voortschrijdende automatisering, big data, klimaatverandering en onbedwingbare virussen zullen de wereld ingrijpend veranderen in de 21e eeuw. Leiders in bedrijven, bij de overheid en in zorg en onderwijs kunnen er niet meer omheen. Ze zullen moeten leren schakelen.

Leiders hebben te maken met steeds meer en steeds snellere veranderingen. Hoe houd je je medewerkers in zo’n wereld positief en gezond? En hoe zorgen leiders er voor dat ze zelf gezond blijven en het overzicht bewaren? Hoe scheppen ze samen met hun mensen een sfeer van samenwerking en resultaatgerichtheid? En hoe benutten ze diversiteit en inclusion optimaal?

Op deze vragen geeft Bert Overbeek, ervaren organisatietrainer en -coach en tevens schrijver van een aantal top 10-boeken, antwoorden en handvatten. Als ervaren coach en trainer benoemt hij de ontwikkelingen van de moderne tijd onomwonden, en laat zien hoe je als schakelende leider in control kunt blijven in de komende decennia.

Over de auteur
Bert Overbeek is een zeer ervaren MD-begeleider, veranderaar en specialist in samenwerking en teamontwikkeling. Eerder verschenen van hem de boeken 'Het Flitsbrein', 'Mannen en/of Vrouwen', 'Diversiteit', 'Goden en Goeroes' die allen een top-10 positie behaalden bij Managementboek.


ISBN
9789492939425
Pagina's
150
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Futuro Uitgevers

Management algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren