Boekhandel Douwes Den Haag

Opvolger gezocht

Tom Meuleman

Opvolger gezocht

Opvolger gezocht

Opvolger gezocht

 

Hoe zorg je ervoor dat het familiebedrijf wordt voortgezet door de meest geschikte opvolger en de beste keus wordt gemaakt voor het bedrijf en de familie? Deze vraag staat centraal in dit boek. Bij de overdracht van een familiebedrijf zijn de hoofdrolspelers niet alleen de overdrager en de opvolger.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Opvolger gezocht

Hoe zorg je ervoor dat het familiebedrijf wordt voortgezet door de meest geschikte opvolger en de beste keus wordt gemaakt voor het bedrijf en de familie? Deze vraag staat centraal in dit boek.

Bij de overdracht van een familiebedrijf zijn de hoofdrolspelers niet alleen de overdrager en de opvolger. Ook de overige familieleden en andere belanghebbenden, zoals de bedrijfsleider, zijn belangrijk in het opvolgingsproces. Deze personen of groepen van personen staan ogenschijnlijk aan de zijlijn, maar bepalen mede of de opvolging binnen de familie een succes wordt of een nachtmerrie.

Dit boek beschrijft op een praktische wijze het proces van opvolging binnen de familie, en de verschillende (inhoudelijke) stappen die hierin gezet kunnen worden.

Over de auteur

Tom Meuleman is fiscaal jurist en familieadviseur en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van families bij opvolgingsvraagstukken van het bedrijf binnen de familie.


ISBN
9789492939517
Pagina's
134
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Futuro Uitgevers

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren