Boekhandel Douwes Den Haag

Baanbrekend naar ander werk

Gerjan Apeldoorn

Baanbrekend naar ander werk

Baanbrekend naar ander werk

Baanbrekend naar ander werk

 

Vroeger had je een baan 'voor het leven', maar die tijd ligt ver achter ons. We werken steeds vaker in deeltijd, we wisselen geregeld van werkgever en steeds meer mensen combineren een dienstverband met een bestaan als zzp'er.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Baanbrekend naar ander werk

Vroeger had je een baan 'voor het leven', maar die tijd ligt ver achter ons. We werken steeds vaker in deeltijd, we wisselen geregeld van werkgever en steeds meer mensen combineren een dienstverband met een bestaan als zzp'er. En toen kwam ook nog eens de coronacrisis die ons leven totaal op z'n kop zette en ook grote invloed heeft op de arbeidsmarkt.

Maar ook in crisistijden is er nog altijd werk en zijn er banen die leuk zijn. Echter, de concurrentie in de strijd om een (andere) baan wordt steeds harder. Als je niet zichtbaar bent, word je niet gevonden. Na het lezen van dit boek weet je op welke momenten je op welke manier zichtbaar kan zijn. Door op te vallen en zo je kans op jouw droombaan te vergoten.

Over de auteur
Gerjan Apeldoorn heeft na verschillende ervaringen (met successen en tegenslagen) zijn eigen droombaan al gevonden. Hij is trainer/coach van mensen die op zoek zijn naar een andere baan.
In dit boek deelt hij zijn kennis en jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleidt hij je in het sollicitatieproces en geeft hij je veel tips en levenslessen.


ISBN
9789492939586
Pagina's
164
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Futuro Uitgevers

Management en Economie