Boekhandel Douwes Den Haag

Van angst naar liefde

Corinne Zupko

Van angst naar liefde

Van angst naar liefde

Van angst naar liefde

 

Een radicaal nieuwe benadering van het loslaten van angst en de ontdekking van duurzame vrede De Cursus in Wonderen in de praktijk! In Van angst naar liefde beschrijft de auteur het proces waarmee zij zichzelf aan haar haren uit de paniek heeft getrokken en een bestaan heeft verworven dat vrij is van angst.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,90

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Van angst naar liefde

Een radicaal nieuwe benadering van het loslaten van angst en de ontdekking van duurzame vrede

De Cursus in Wonderen in de praktijk!

In Van angst naar liefde beschrijft de auteur het proces waarmee zij zichzelf aan haar haren uit de paniek heeft getrokken en een bestaan heeft verworven dat vrij is van angst. De spirituele oefeningen die haar van haar angst hebben bevrijd, komen uit Een cursus in wonderen. De cursus behelst een systeem om onze gefixeerde, angstige perspectieven los te maken, zodat we de vrede die al in ons is opnieuw kunnen ontdekken.

Dit boek biedt nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en praktische strategieën om ons bewustzijn van vrede te herstellen. Het verkent onze collectieve gevoeligheid voor angst en de helende stappen die ons kunnen helpen angst te ontkrachten. Tevens geeft de auteur praktische technieken om af te rekenen met de talrijke manieren waarop angst in het bestaan de kop opsteekt.
Volgens Een cursus in wonderen zijn wonderen verschuivingen in perceptie. Dit boek legt de nadruk op deze mogelijke verschuivingen, want als we gevangenzitten in de angst, moeten we leren onze perceptie te veranderen. Die verschuivingen kunnen cruciaal zijn om verlichting te vinden van de ziekmakende angst.

Corinne Zupko is afgestudeerd Educational Specialist met de nadruk op counseling en meditatie, heeft een MA-counseling en de BA psychologie. Corinne is motivational en keynote speaker, gecertificeerd Professional Counselor in de staat New Jersey, adjunct-hoogleraar van de counseloropleiding, gecertificeerd coach en leraar Mindfulness-Based Stress Reduction.

23,90
256 pag. / pb
Formaat 12,5 x20 cm
Oorspronkelijke titel From anxiety to love
Vertaald uit het Engels door Bob Snoijink
ISBN 978-94-92995-29-2
NUR 770 / 728


ISBN
9789492995292
Pagina's
256
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Samsara

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren