Boekhandel Douwes Den Haag

Onthaasten in Sittard-Geleen

10 heuvelachtige rondwandelingen

Stijn Smits & Niels Smits

Onthaasten in Sittard-Geleen

Onthaasten in Sittard-Geleen

10 heuvelachtige rondwandelingen

Onthaasten in Sittard-Geleen

 

Midden in de pandemie lanceerde Niels Smits zijn eerste boek: een combinatie van een fiets- en wandelgids, waarbij de steilste heuvels en de moeilijkste fietsparcours in Zuid-Limburg centraal stonden: Heuvel, wat ben je mooi.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,50


Beschrijving Onthaasten in Sittard-Geleen

Midden in de pandemie lanceerde Niels Smits zijn eerste boek: een combinatie van een fiets- en wandelgids, waarbij de steilste heuvels en de moeilijkste fietsparcours in Zuid-Limburg centraal stonden: Heuvel, wat ben je mooi. Het werd een succes. Daarom zocht hij een goede opvolger en vond dat in zijn directe omgeving, want daarvoor bestond nog geen wandelgids in de populaire serie van Uitgeverij TIC.

Het Limburgse heuvelland begint in het noorden bij Sittard-Geleen. Het vestingstadje van weleer en de vroegere mijnplaats Geleen verbergen enkele bijzondere groene en stille plekjes. Aan de hand van de wandelroutes van Niels Smits kunt u deze plekken op uw gemak ontdekken en er heerlijk onthaasten. De wandelingen zijn duidelijk beschreven, hebben een lengte van 5 tot 16 kilometer en zijn telkens als makkelijk, gemiddeld of moeilijk aangegeven. Ook verwijst de auteur naar de parken en oases die officieel staan aangegeven. Met veel routekaarten, foto’s en heel veel achtergrondinformatie.


ISBN
9789493048485
Pagina's
120
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Tic, Uitgeverij

Wandelgidsen