Boekhandel Douwes Den Haag

Magische Stenen

Korte verhalen uit de hunebedtijd

Pierre van Eijl

Magische Stenen

Magische Stenen

Korte verhalen uit de hunebedtijd

Magische Stenen

 

Dit verhaal over hunebedden begon op een middag dat Pierre van Eijl met mede-cursisten van een opleiding in aura-reading op onderzoek ging bij een hunebed in Drenthe. Heldervoelend en helderziend nam hij energie waar die door de dragende stenen van het hunebed omhoog kwam naar de dekstenen.


Leverbaar

€ 23,99

Levertijd: 2 tot 3 dagen


Beschrijving Magische Stenen

Dit verhaal over hunebedden begon op een middag dat Pierre van Eijl met mede-cursisten van een opleiding in aura-reading op onderzoek ging bij een hunebed in Drenthe. Heldervoelend en helderziend nam hij energie waar die door de dragende stenen van het hunebed omhoog kwam naar de dekstenen. Pas later realiseerde hij zich dat hij de magische kant van een hunebed had ontdekt. Weer veel later, toen hij intussen zelf veel ervaring had opgedaan met het geven van aura-readingen aan mensen, probeerde hij een aura-reading te doen van een hunebed. Tot zijn verbazing kreeg hij een blik in het leven uit de steentijd van 5000 jaar geleden. Hij zag hoe een jonge vrouw in een hunebed ingewijd werd voor een opleiding tot priesteres en ontdekte zo de spirituele kant van hunebedden waar weinigen tot dan toe bij hadden stilgestaan. En het bleef niet bij dit verhaal van een inwijding. Bij volgende bezoeken aan andere hunebedden in Drenthe, maar ook in Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Portugal, ontvouwden zich door middel van aura-reading, beelden van een hoog ontwikkelde spiritualiteit uit een tijd die wij doorgaans als primitief beschouwen.

Pierre van Eijl werkt als onderwijskundig adviseur en -onderzoeker in het hoger onderwijs. Daarnaast geeft hij aura-readingen en -healingen. Sinds enkele jaren doet hij ook aura-readingen van prehistorische monumenten zoals hunebedden. Daar gaat dit boek over.


ISBN
9789493071926
Pagina's
156
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Esoterie