Boekhandel Douwes Den Haag

Zelfgenezing op doktersrecept

Holistische leefstijl als medicijn

Richard Hoofs

Zelfgenezing op doktersrecept

Zelfgenezing op doktersrecept

Holistische leefstijl als medicijn

Zelfgenezing op doktersrecept

 

Zelfgenezing op doktersrecept gaat over bezieling, bewustzijn, gezondheid en welzijn. Wat is een holistische leefstijl en wat kan je ermee? Holistisch betekent jezelf zien als één geheel: lichaam, persoon en ziel, waarbij verbinding het uitgangspunt is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zelfgenezing op doktersrecept

Zelfgenezing op doktersrecept gaat over bezieling, bewustzijn, gezondheid en welzijn. Wat is een holistische leefstijl en wat kan je ermee? Holistisch betekent jezelf zien als één geheel: lichaam, persoon en ziel, waarbij verbinding het uitgangspunt is. Zorg goed voor de natuur, dieren en de mensen om je heen en je zorgt goed voor jezelf. Daarbij past de en/en-benadering - regulier én complementair; diversiteit én eenheid; persoon én ziel. Het boek is daarom ook én praktisch én esoterisch, er is synthese tussen regulier én spiritueel, die elkaar niet uitsluiten maar juist aanvullen.

Dit boek gaat ook in op de huidige crisis in de wereld en hoe je daar vanuit bezieling en zonder angst mee om kunt gaan. Daarbij wordt zowel gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten als geput uit de wijsheden van oude holistische tradities.

Het boek geeft de lezer toegang tot universele geneeskundige wijsheden van oost en west, naast oefeningen en handvatten om deze zelf toe passen en te ervaren: zelfgenezing op doktersrecept. Klachten en aandoeningen worden zowel vanuit het reguliere als het energetische benaderd, wat wil zeggen dat er verbinding is tussen de huisartsenstandaard en het chakra-en aurasysteem. Hierbij gaat vooral om de eigen ervaring bij het ontwikkelen van een hoger bewustzijn. Niet vanuit alleen het hoofd, maar met hart en ziel ervaren. Echt wijsheid is helder kunnen zien en voelen, wat toch weer net even anders is dan kennis alleen.

Richard Hoofs is regulier huisarts, coach, acupuncturist en schrijver.


ISBN
9789493071933
Pagina's
260
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Esoterie