Boekhandel Douwes Den Haag

En Johan zag dat het goed was

Ajax 2016-2019 in 32 portretten

Robbert Tilli & Rodney Rijsdijk

En Johan zag dat het goed was

En Johan zag dat het goed was

Ajax 2016-2019 in 32 portretten

En Johan zag dat het goed was

 

GODSKOLERE, AJAX, zelden lagen tranen van geluk en verdriet zo dicht bij elkaar als in de seizoenen 2016-2019. Het eerste seizoen onder Peter Bosz: de zegetocht van Ajax door de Europa League, die helaas eindigde in de finale.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,00

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving En Johan zag dat het goed was

GODSKOLERE, AJAX, zelden lagen tranen van geluk en verdriet zo dicht bij elkaar als in de seizoenen 2016-2019. Het eerste seizoen onder Peter Bosz: de zegetocht van Ajax door de Europa League, die helaas eindigde in de finale. Het mooie voetbal waar heel -Europa over sprak. Het werd gevolgd door een inktzwart seizoen 2017/2018, waarin Appie door het noodlot werd getroffen en Ajax geen enkele prijs in de wacht wist te slepen. En dan het krankzinnige seizoen 2018/2019 waarin Ajax Europese reuzen versloeg, maar in Nederland nu en dan punten liet liggen tegen kleinere ploegen. Als fans werden we heen en weer geslingerd tussen totale wanhoop en orgastische blijdschap. Meer en meer speelde Ajax weer het voetbal dat Johan Cruijff voor ogen stond. En daarom zag Johan dat het goed was.

Robbert Tilli (1961) en Rodney Rijsdijk (1977) delen een welhaast religieuze liefde voor voetbal in het algemeen en Ajax in het bijzonder. Daarom weten ze nagenoeg alles over de club en de spelers, en -beleven ze iedere wedstrijd met al hun zintuigen. In dit boek doen ze verslag van die drie absurd -enerverende Ajaxjaren, en tekent Tilli in -treffende pen--streken de portretten van de belangrijkste hoofdrolspelers.


ISBN
9789493095175
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren