Boekhandel Douwes Den Haag

Een boek over brood

Issa Niemeijer

Een boek over brood

Een boek over brood

Een boek over brood

 

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 30,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Een boek over brood

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie. Toegankelijk en zonder pretentie.

Over de auteur: Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide Issa Niemeijer-Brown op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Na een jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte Issa Niemeijer-
Brown – aanvankelijk samen met zijn broer – in 2008 een ambachtelijke Franse bakkerij op in hartje Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is zijn bakkerij ook internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.

'Dat Issa zijn receptuur voor ons heeft opgeschreven is het grootste feest van het jaar! HOERA!'
– Yvette van Boven

‘Insiders weten het allang: het lekkerste brood van Amsterdam en verre omgeving wordt gebakken door Issa en z’n bakkers.’
– Cees Holtkamp


ISBN
9789493095335
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt

Culinair