Boekhandel Douwes Den Haag

Vintage + interieur

Anne-Marie Rem & Chris Muyres & Caroline Coehorst & Eveline Stoel

Vintage + interieur

Vintage + interieur

Vintage + interieur

 

De markt voor vintage blijft maar groeien. Meubels uit de periode van de jaren ‘50 tot ’80 van de vorige eeuw zijn namelijk niet alleen duurzaam en dus helemaal van deze tijd, maar ook ideaal om een eigenzinnig nest mee te creëren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 35,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vintage + interieur

De markt voor vintage blijft maar groeien.
Meubels uit de periode van de jaren ‘50 tot ’80 van de vorige eeuw zijn namelijk niet alleen duurzaam en dus helemaal van deze tijd, maar ook ideaal om een eigenzinnig nest mee te creëren. Vintage + interieur staat bomvol inspiratie voor iedere vintage-aficionado.
Van beroemde designklassiekers die je koopt via een veilinghuis tot kringloopmeubels van onbekende ontwerpers: de interieurreportages in dit boek laten zien dat het vaak de nieuwe eigenaren zijn die gebruikte spullen hun glans teruggeven. Een scala van stromingen passeert de revue, waaronder mid-century modern, space age, groovy seventies, tiki en hollywood regency. Naast prachtige foto’s biedt vintage + interieur ook praktische informatie en aanstekelijke interviews met gevorderde vintage-fans.

Journalisten Chris Muyres en Eveline Stoel, fotograaf Caroline Coehorst en stylist Anne-Marie Rem hebben ieder decennialange ervaring met het maken van interieurreportages, onder meer voor vtwonen, Flow, Flea Market Style Magazine (VS), Milk Decoration (Fr), Eigen Huis & Interieur en Het Parool. Ze delen een liefde voor vintage design en kringloopvondsten, en bundelden voor dit boek hun krachten.

+ 17 binnenkijkreportages
+ vintage-stijlengids
+ tips & tricks van restauratoren
+ slimme ideeën van vintage-verzamelaars


ISBN
9789493095731
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt

Wonen en Lifestyle