Boekhandel Douwes Den Haag

Sonny Silooy

Mike van Damme

Sonny Silooy

Sonny Silooy

Sonny Silooy

 

Sonny Silooy mag zich een van succesvolste spelers van Ajax ooit noemen. Hij maakte de opbouw mee van een armlastig Ajax in de beginjaren tachtig naar de Europese grootmacht in de jaren negentig. In veertien jaar tijd veroverde Silooy met Ajax onder meer de Champions League, Wereldbeker, UEFA Cup, Europacup II en liefst zeven landstitels.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Sonny Silooy

Sonny Silooy mag zich een van succesvolste spelers van Ajax ooit noemen. Hij maakte de opbouw mee van een armlastig Ajax in de beginjaren tachtig naar de Europese grootmacht in de jaren negentig.

In veertien jaar tijd veroverde Silooy met Ajax onder meer de Champions League, Wereldbeker, UEFA Cup, Europacup II en liefst zeven landstitels. Zijn verhaal is niet alleen dat van een van de eerste mee opkomende backs, die ook zijn rol als sfeermaker in de kleedkamer verstond, maar is ook het verhaal van de metamorfose van Ajax in twee decennia.

Sonny Silooy, Ajacied wordt geschreven door sportjournalist en schrijver Mike van Damme (1981), die eerder onder meer de biografie├źn van Stanley Menzo, Richard Witschge en Stefan Pettersson schreef.


ISBN
9789493095830
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt

Sport en spel