Boekhandel Douwes Den Haag

I.H.S. deel 2

In Holland Suburbia deel 2

Guido van Driel

I.H.S. deel 2

I.H.S. deel 2

In Holland Suburbia deel 2

I.H.S. deel 2

 

Op een nacht overlijdt Jonas van der Geest onder de Japanse kers naast zijn ouderlijk huis. Inspecteur Harry Kleijn, verbonden aan een instantie die ufo-meldingen natrekt, wordt op de zaak gezet. Een jaar eerder had Jonas ufo’s waargenomen.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving I.H.S. deel 2

Op een nacht overlijdt Jonas van der Geest onder de Japanse kers naast zijn ouderlijk huis. Inspecteur Harry Kleijn, verbonden aan een instantie die ufo-meldingen natrekt, wordt op de zaak gezet. Een jaar eerder had Jonas ufo’s waargenomen. Vlak daarna viel een metalen schijf uit de hemel die de arm afhakte van Ido, de toetsenist van Jonas’ band In Hollandia Suburbia.

In het jaar tussen de bizarre amputatie en Jonas’ overlijden raakt de vertrouwde wereld van de buurtbewoners steeds meer uit balans. Achter al hun menselijke ondeugden en geheimen sluimeren grote en dreigende raadsels.

Dit slot van een tweeluik is een kaleidoscopische vertelling over een Hollandse buitenwijk die in de greep raakt van een nieuwe drug, plastic afval, zinkgaten en torenhoge ambities.


ISBN
9789493109353
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Concertobooks

Strips