Boekhandel Douwes Den Haag

Het huis wint altijd

Anthony Palaia

Het huis wint altijd

Het huis wint altijd

Het huis wint altijd

 

België 1986. Dromerige popsongs, Rode Duivels, Miami Vice, blockbusters, walkmans. Allemaal maskeren ze hooguit het grauwe heersende klimaat. De werkloosheidscijfers swingen de pan uit, we vallen van de ene politieke impasse in de andere en bovendien houdt Groep7 het land in een wurggreep met hun terroristische daden waarbij steevast dodelijke slachtoffers vallen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het huis wint altijd

België 1986. Dromerige popsongs, Rode Duivels, Miami Vice, blockbusters, walkmans. Allemaal maskeren ze hooguit het grauwe heersende klimaat. De werkloosheidscijfers swingen de pan uit, we vallen van de ene politieke impasse in de andere en bovendien houdt Groep7 het land in een wurggreep met hun terroristische daden waarbij steevast dodelijke slachtoffers vallen. Muziek biedt zoals altijd soelaas, een vlucht uit deze sombere wereld.

Zander is de zanger van Firebird Tornado, een Vlaamse rockband met internationale allures, bekend tot aan de andere kant van de oceaan. Hij tracht zich staande te houden in een wereld vol seks, drugs en rock-’n-roll. Ondanks de shows, repetities en het touren valt de zanger ten prooi aan verveling. Dit verandert echter wanneer de band een voorstel krijgt om een privéshow te gaan spelen in Varensberg…

‘Palaia schrijft als een volleerd slager: met sobere maar beenharde halen snijdt hij los door alle plichtplegingen, tierlantijntjes en bullshit heen.’ – Het Belang van Limburg

‘Lees dit zwijn!’ – Marnix Peeters

‘Gitzwarte humor en visceraal geweld: laat dat nu even mijn favoriete combinatie zijn! Niemand komt hier ongeschonden uit.’ – Alex Agnew (Comedian / Welcome To The AA Podcast)


ISBN
9789493111943
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Beefcake Publishing

Literaire roman, novelle