Boekhandel Douwes Den Haag

Spelen werkt

Maak leren op de werkplek leuker met game-based learning

Michiel van Eunen & Karen Sikkema

Spelen werkt

Spelen werkt

Maak leren op de werkplek leuker met game-based learning

Spelen werkt

 

Spelend leren is de leukste en meest krachtige manier van leren. Toch maken docenten, trainers en opleidingsprofessionals maar weinig gebruik van spelelementen. En dat terwijl de mensen die zij opleiden in hun vrije tijd zoveel plezier beleven aan spelletjes op hun mobiel, sportwedstrijden bordspellen of escaperooms. Dit boek laat je zien hoe je hoe je game-based learning gemakkelijk kunt toepassen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 28,50


Beschrijving Spelen werkt

Spelend leren is de leukste en meest krachtige manier van leren. Toch maken docenten, trainers en opleidingsprofessionals maar weinig gebruik van spelelementen. En dat terwijl de mensen die zij opleiden in hun vrije tijd zoveel plezier beleven aan spelletjes op hun mobiel, sportwedstrijden bordspellen of escaperooms.

Dit boek laat je zien hoe je hoe je game-based learning gemakkelijk kunt toepassen. In een complete training, een opleidingsprogramma of in één enkele werkvorm. Voor meer fun, meer interactie en meer motivatie.

Met een concreet stappenplan, inspirerende voorbeelden, theorieën en modellen.

Karen Sikkema en Michiel van Eunen zijn pioniers van het eerste uur in game-based learning en gamification. Ze helpen organisaties om leren avontuurlijk en interactief te maken. Met hun Game-based Learning Design Wheel kun je gemakkelijk spelelementen meenemen in het ontwerp van elke training.


ISBN
9789493171428
Pagina's
224
Verschenen
NUR
600
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BigBusinessPublishers