Boekhandel Douwes Den Haag

Lang leve de vraag!

Het coöperatieve gesprek in theorie en praktijk

Wouter Colpaert

Lang leve de vraag!

Lang leve de vraag!

Het coöperatieve gesprek in theorie en praktijk

Lang leve de vraag!

 

De verbinding is momenteel ver te zoeken. In de politieke arena, in het klaslokaal en aan de talkshowtafel tellen vooral meningen. Het eigen gelijk wordt gevierd en polarisatie is ophef en daarmee aandacht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving Lang leve de vraag!

De verbinding is momenteel ver te zoeken. In de politieke arena, in het klaslokaal en aan de talkshowtafel tellen vooral meningen. Het eigen gelijk wordt gevierd en polarisatie is ophef en daarmee aandacht. Ondertussen loopt de temperatuur op.

Natuurlijk, we weten dat de oplossing ligt in goed en empathisch luisteren, vragen stellen, je mening even opschorten en kritisch denken. Maar hoe organiseer je dat?

Het coöperatieve gesprek is een nieuwe dialoogvorm. Het zorgt ervoor dat de deelnemers goed naar elkaar én zichzelf luisteren. Bovendien schudt het 't denken op en haalt het de oorlog uit de lucht.

Het coöperatieve gesprek is multi-inzetbaar, ook als onderwijstool. Wie het kritisch, authentiek en creatief denken wil stimuleren heeft met het coöperatieve gesprek een praktische werkvorm in handen, waarbij de beoefenaars merken dat samenwerken helpt.


ISBN
9789493171688
Pagina's
164
Verschijnt
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BigBusinessPublishers

Filosofie