Boekhandel Douwes Den Haag

Lijfkracht

Sleutel tot ontspanning, heling en ruimte

Huub ter Haar

Lijfkracht

Lijfkracht

Sleutel tot ontspanning, heling en ruimte

Lijfkracht

 

In Lijfkracht begint Huub ter Haar met het vertellen van zijn persoonlijke verhaal. Hoe hij last kreeg van allerlei fysieke en psychische klachten, door het wegstoppen van gevoelens. Er ontstond afstand tussen lijf en hoofd.Nog te verschijnen

€ 23,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Lijfkracht

In Lijfkracht begint Huub ter Haar met het vertellen van zijn persoonlijke verhaal. Hoe hij last kreeg van allerlei fysieke en psychische klachten, door het wegstoppen van gevoelens. Er ontstond afstand tussen lijf en hoofd. Na een lange ontdekkingstocht vond hij zijn lijf terug en werd hij uiteindelijk lichaamsgericht therapeut.
Dit boek schetst de gevolgen van de prestatiemaatschappij. Veel mensen laten zich bepalen door hun herkomst, hun dominante hoofd en hun werkomgeving. Ze raken overspannen, krijgen onbegrepen klachten, verdoven hun lijf en worden chronisch ziek.
Lijfkracht gaat over het herstellen van de band met je lijf en met anderen. Aan de basis hiervan staat het terugbrengen van de aandacht in je lijf. Dat geeft ruimte en aanwezigheid. Die zijn nodig om toeschouwer te kunnen worden van je doen, denken én voelen. Dit observeren leidt tot ontspanning en herstel. Vervolgens leer je ook hoe je de onderliggende overtuigingen kunt vernieuwen.
Als je dit ervaart, zul je veel voordelen hebben: het ervaren van ontspanning, de toename van je balans en veerkracht, herstel van onbegrepen pijn- en spanningsklachten en een krachtiger innerlijk kompas. En je kunt je beter openen voor intuïtie en inspiratie.
Kortom, we hebben meer belichaming nodig van het leven. Lijfkracht helpt om die je eigen te maken. Achter in het boek vind je een aantal praktische handvatten voor een lichaamsbewust leven: ‘Maak van angst een vriend’ en ‘Spanning is een helper’.


ISBN
9789493198296
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Gezondheid en geneeskunde