Boekhandel Douwes Den Haag

De beste helft

Kunnen we behalve alsmaar ouder ook wat wijzer worden?

Arjan Broers

De beste helft

De beste helft

Kunnen we behalve alsmaar ouder ook wat wijzer worden?

De beste helft

 

Wat wil je later worden? Die vraag krijg je vaak als kind. Maar er komt een moment dat je iets of iemand bent geworden. En dan moet je nog een poos. Vroeger of later lopen mensen tegen de grenzen op van wat ze zijn geworden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving De beste helft

Wat wil je later worden? Die vraag krijg je vaak als kind. Maar er komt een moment dat je iets of iemand bent geworden. En dan moet je nog een poos.

Vroeger of later lopen mensen tegen de grenzen op van wat ze zijn geworden. Burn out, een relatiecrisis, de dood van een geliefd mens of een opkomend gevoel van verveling. Is dit alles? Dan begint de tweede helft van je leven. De beste helft, noemt Arjan Broers het, ‘of in ieder geval de helft waar het echt om gaat’.

Eerlijk, lichtvoetig en met humor verleidt dit boek je om zelf op onderzoek te gaan naar wat jij in je leven te doen hebt. Hoe je kunt oefenen aandachtig te zijn, je schaduwwerk te doen en uit te reiken met wat je te geven hebt.

Dat onderzoek gaat niet alleen over jou. We leven in een tijd waarin nog nooit zoveel mensen zo gezond zo oud geworden zijn. Ook is het een tijd waarin we zien dat onze manier van leven niet duurzaam is voor het leven om ons heen en voor de mensen die na ons komen.

Een onwijze tijd is het. Zelden was er zo’n nood aan wijsheid.


ISBN
9789493198432
Pagina's
176
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Zilt

Mens en Maatschappij