Boekhandel Douwes Den Haag

Perspectief

Hoop houden en verschil maken in een wereld vol verandering

Angela Stoof

Perspectief

Perspectief

Hoop houden en verschil maken in een wereld vol verandering

Perspectief

 

We zijn met steeds meer: mensen die zich inzetten voor een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld. Maar ook wordt steeds duidelijker hoe complex de benodigde maatschappelijke transities zijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99


Beschrijving Perspectief

We zijn met steeds meer: mensen die zich inzetten voor een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld. Maar ook wordt steeds duidelijker hoe complex de benodigde maatschappelijke transities zijn. Er is behoefte aan perspectief.
We hebben kijkvensters nodig die ons helpen om zorgvuldiger, rijker en speelser naar transities te kijken, met meer empathie en wederzijds begrip. En we hebben hoop nodig. Zonder hoop gaat het niet. De basis van hoop is niet dat we alle problemen zullen gaan oplossen, maar dat mensen het vermogen hebben om een nieuwe weg in te slaan ten opzichte van de status quo. Wat hebben we nodig om verschil te maken in een wereld vol verandering? En wat kunnen we leren van inspirerende anderen?

Perspectief is een actueel boek met een unieke, multidisciplinaire analyse van de grote maatschappelijke transities van onze tijd. Het bevat een schat aan wetenschappelijke bronnen, aansprekende voorbeelden en diepte-interviews met bekende en minder bekende pioniers, inspirators, activisten en systeemveranderaars, onder wie Marjolein Jonker, Aniek Moonen, Merlijn Twaalfhoven en Kees Klomp.


ISBN
9789493198555
Pagina's
440
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Zilt

Mens en Maatschappij