Boekhandel Douwes Den Haag

Kijkend over het IJ

Kijkend over het IJ

Kijkend over het IJ

Kijkend over het IJ

 

Kijkend over het IJ is een eerbetoon aan Gijs Makkink. Per 1 september 2021 heeft hij afscheid genomen van de Ondernemingskamer en van het gerechtshof Amsterdam en is hij raadsheer in de Hoge Raad geworden.Leverbaar

€ 39,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Kijkend over het IJ

Kijkend over het IJ is een eerbetoon aan Gijs Makkink. Per 1 september 2021 heeft hij afscheid genomen van de Ondernemingskamer en van het gerechtshof Amsterdam en is hij raadsheer in de Hoge Raad geworden. Van de vele uitspraken die de Ondernemings­kamer onder zijn voorzitterschap heeft gewezen, heeft een aantal aandacht gekregen in de media en in de vakpers. Van deze meer ‘spraakmakende’ zaken is ter gelegenheid van zijn afscheid – aan de hand van persberichten, krantenartikelen en annotaties – een selectie opgenomen in deze bundel. De bundel beoogt recht te doen aan Gijs Makkink als rechter en als persoon: steeds geïnteresseerd in wat er in de samenleving speelt en wat de krant daarover schrijft, én in de ontwikkeling van het recht en opinies van vakgenoten. Het uitzicht over het IJ vanuit zijn werkkamer heeft blijvend tot inspiratie gediend.


ISBN
9789493199477
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ars Aequi Libri POD

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Prinsengrachtreeks. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren