Boekhandel Douwes Den Haag

Beieren

Sandra de Greeff

Beieren

Beieren

Beieren

 

Magische plekken, historische stadjes, romantische kastelen, beeldschone natuur en dynamische steden. Beieren is meer dan alleen het land van de lederhose, dirndl, bratwurst en bier. In dit boek neemt Sandra de Greeff de lezer mee in Beierse gebruiken en verhalen over dit mooie deel van Duitsland.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Beieren

Magische plekken, historische stadjes, romantische kastelen, beeldschone natuur en dynamische steden. Beieren is meer dan alleen het land van de lederhose, dirndl, bratwurst en bier.

In dit boek neemt Sandra de Greeff de lezer mee in Beierse gebruiken en verhalen over dit mooie deel van Duitsland. Met een waarschuwing vooraf: Het wordt een hobbelige tijdreis, want in Beieren neemt men moeiteloos eeuwenoude tradities mee naar de 21ste eeuw. Historie is zo diep geworteld dat het te voelen is in de klamme stenen van verlaten ruïnes en te horen is in verhalen die ronddwalen in statige kastelen.

Wandelingen door de adembenemende natuur met eeuwenoude rotsformaties kunnen gemakkelijk worden afgewisseld met een bezoek aan een traditionele biergarten of een bruisend stadscentrum.

Dit boek vertelt het verhaal over de bewoners, de traditionele recepten, de wandel- en kasteelroutes, verrassende steden, mythische krachtplaatsen en ‘off the road’ tips die je meenemen op reis dwars door verleidelijk Beieren.

Sandra de Greeff is kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren en heeft een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen.


ISBN
9789493201231
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PassePartout reizen

Reisgidsen Europa