Boekhandel Douwes Den Haag

Het veerkrachtige brein

Hoe underdogs hun succes afdwingen in een wereld vol afgunst

Willem Verbeke

Het veerkrachtige brein

Het veerkrachtige brein

Hoe underdogs hun succes afdwingen in een wereld vol afgunst

Het veerkrachtige brein

 

Op zoek naar succes? Ontdek hoe afgunst goed is voor jou en je team! Vraag jij je af waarom jouw collega’s meer succes hebben dan jij? Dan is dit boek voor jou! Afgunst doet pijn, maar het is ook de sleutel tot jouw succes.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,99


Beschrijving Het veerkrachtige brein

Op zoek naar succes? Ontdek hoe afgunst goed is voor jou en je team!


Vraag jij je af waarom jouw collega’s meer succes hebben dan jij? Dan is dit boek voor jou! Afgunst doet pijn, maar het is ook de sleutel tot jouw succes. Jij, commercieel professional, blijft hierdoor alert om de beste plek in je bedrijf te krijgen. Zo blijf je veerkrachtig en innovatief. Deze mindset versterkt jouw status en zorgt ervoor dat jij bijdraagt aan het succes van je onderneming. Dat is de kernboodschap van dit boek.


Leiders worden niet geboren, ze dwingen hun positie af door hard en consistent te werken. Zo bewijzen ze het ongelijk van de afgunstigen die hen onderschatten. Hierdoor gaan teamleden voor hen en hun bedrijf door het vuur. Gebaseerd op inzichten uit de neurowetenschappen laat dit boek met veel voorbeelden zien hoe je een veerkrachtige, succesvolle commercieel leider kunt worden.


Aan bod komen de vijf ZALVT streetsmart vaardigheden en het ‘Noppert placebo-effect’: een personal-branding-strategie waarin veerkrachtige commercieel leiders de ‘uitdager’ durven te zijn en net als Noppert van onbekende keeper van Oranje transformeren tot held. Inspireer je team om net zo moedig te zijn als Noppert en win de sympathie van collega’s en klanten. Creëer zo een Hervé-Renard-effect: een sociaal netwerk van sympathisanten die met je samenwerken en jou het beste gunnen. Lees dit boek en groei uit tot succesvol leider!


Willem Verbeke PhD is emeritus hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met 11.000+ Google citaties. Hij is mede-eigenaar van Professional Capital en trainde meer dan 8.000 accountmanagers.


ISBN
9789493202269
Pagina's
334
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Warden Press

Psychologie