Boekhandel Douwes Den Haag

Nader Naar Niets

bijna 100 Lichtgedichten

Robert Beernink

Nader Naar Niets

Nader Naar Niets

bijna 100 Lichtgedichten

Nader Naar Niets

 

Nader Naar Niets, bijna 100 lichtgedichten: Lichtgedichten (light verse) reflecteren Roberts plezier inspiratie te vinden in de mogelijkheden welke de taal biedt en deze door ongebreideld associëren uit te werken tot versjes met een grappige, beschouwende of verrassende twist.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 18,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Nader Naar Niets

Nader Naar Niets, bijna 100 lichtgedichten:

Lichtgedichten (light verse) reflecteren Roberts plezier inspiratie te vinden in de mogelijkheden welke de taal biedt en deze door ongebreideld associëren uit te werken tot versjes met een grappige, beschouwende of verrassende twist.

Van Robert verschenen eerder bij Ambilicious, uitgever van verhalen, ‘Pad van Kleren’ (2020), ‘Kruipruimte’ (2019) en ‘de zAligen’ (2018).


Robert Beernink:

Robert Beernink (1958) heeft enkele jaren Engelse taal- en letterkundegestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Na een maatschappelijke carrière is hij zich volledig gaan toeleggen op het schrijven van verhalen, #BinnenDoorDenkers en lichtgedichten.
Zijn credo ‘Elk verhaal is waar, elke waarheid slechts geloof’, de spanning tussen waan en werkelijkheid, vormt vaak een onderliggend thema in zijn werk.


ISBN
9789493210523
Pagina's
110
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambilicious LLP

Poëzie