Boekhandel Douwes Den Haag

De Generaal gaat Integraal 8

Peter de Smet

De Generaal gaat Integraal 8

De Generaal gaat Integraal 8

De Generaal gaat Integraal 8

 

Deel 8 is het laatste deel van de reeks 'De Generaal gaat Integraal'. In Pep nummer 29 van 1971 verscheen de eerste blunder van de fanatieke militair die ten koste van vrijwel alles De Macht wil veroveren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,95


Beschrijving De Generaal gaat Integraal 8

Deel 8 is het laatste deel van de reeks 'De Generaal gaat Integraal'.

In Pep nummer 29 van 1971 verscheen de eerste blunder van de fanatieke militair die ten koste van vrijwel alles De Macht wil veroveren. En De Generaal werd een blijvertje. Want ondanks een driemalige wissel van tijdschrift blundert hij nog steeds voort op het steile pad naar De Macht en De Roem. Wel ouder maar nauwelijks wijzer geworden, niet wezenlijk gefrustreerd door meer dan honderd mislukkingen, nog steeds min of meer terzijde gestaan door de creatieve Professor en de immer onwillige Soldaat en nog altijd tegengewerkt door de in fanatisme aan hem gewaagde motoragent Dreutel, kan
De Generaal nog altijd in opperste extase geraken als hij opnieuw een sprankje hoop ontwaart op het ditmaal toch echt bemachtigen van De Macht.

Die hoop doet hem dan opnieuw richting Fort daveren, waarbij hij onderweg allerhande schade toebrengt aan willekeurige passanten. En aan Dreutel natuurlijk. Maar het blijft ijdele hoop. Daar ziet zijn geestelijk vader nauwlettend op toe. Want een Generaal zonder Macht is leuk. Een Generaal met macht niet.

Uit ‘15 jaar De Generaal’, Rob van Eijk

"Het is super tof om Peters werk nu bij elkaar te zien. Ik stond versteld van de hoeveelheid reclamewerk die hij heeft gemaakt. De acht delen staan er nu en vormen samen een blijvende herinnering voor ons en voor mijn kinderen." - Josje de Smet


ISBN
9789493234895
Pagina's
128
Verschenen
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Personalia

Strips